Како до Оскара квалитета-пример добре праксе Први Партизан Ужице
22/09/2022

Како до Оскара квалитета-пример добре праксе Први Партизан Ужице

Бенчмаркинг радионица “Примери добре праксе компаније Први партизан Ужице” одржана је у Регионалној привредној комори Ужице. Овај скуп део је активности Клуба партнерских организација FQCE, поводом обележавања доделе Националне награде за пословну изврсност “Оскар квалитета” за 2021. годину, када је компанија “Први партизан” освојила највише признање “Шапион изврсности” у категорији реалног сектора, а генерални директор специјално признање “Лидер пословне изврсности”.  Присутнима се обратила и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

Уз четитке компанији “Први партизан” и генералном директору Добросаву Андрићу на поменутим признањима и свеукупним резултатима пословања, градоначелница је још једном истакла значај једне овакве компаније у нашем граду.

“Нама је посебно драго што град Ужице у свом привредном систему има компанију која својим пословањем постиже одличне резултате, добија завидна признања и као таква служи као најбољи пример пословне изврсности и квалитета. Ми ћемо се и даље трудити да овакве компаније подржавамо и наравно све позивамо да заједничким радом и улагањима створимо услове за њихов даљи развој”.

Циљ ове радионице је, како су навели организатори, да се кроз примере добре праксе компаније “Први партизан” да пун допринос афирмацији награде “Оскар квалитета” као националног модела за пословну изврсност, која као снажно мотивационо средство има за циљ да подстиче организације свих сектора и делатности да улажу сталне напоре на побољшању организационих и пословних перформанси и повећању конкурентске предности на домаћем и ино тржиштима.