Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja i nagrada grada Užica za 2022. godinu
04/08/2022

Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja i nagrada grada Užica za 2022. godinu

KOMISIJA ZA JAVNA PRIZNANJA I NAGRADE GRADA UŽICA UPUĆUJE JAVNI POZIV

 ZA PODNOŠENJE PREDLOGA ZA DODELU JAVNIH PRIZNANJA I NAGRADA GRADA UŽICA

ZA 2022. GODINU

 

POVELJA GRADA UŽICA – za zasluge i dela koja doprinose ukupnom razvoju grada.

PLAKETA GRADA UŽICA – za rezultate ostvarene u dužem vremenskom periodu u oblasti privrede, društvenih delatnosti, nauci, kulturi, umetnosti i drugim oblastima javnog života.

NAGRADA GRADA UŽICA – za izuzetne rezultate u radu i unapređenju privrede, poljoprivrede, nauke, kulture, fizičke kulture, obrazovanja i vaspitanja, zdravstvene, socijalne i dečije zaštite, lokalne samouprave, kao i očuvanju, poboljšanju i zaštiti životne sredine i svim drugim vidovima stvaralaštva u gradu, za dostignuća koja su značajna za grad Užice i njegove građane.

Povelja, plaketa i nagrada grada Užica dodeljuje se pravnim licima i pojedincima.

Pravo da predlože kandidate imaju: preduzeća i ustanove, mesne zajednice, udruženja građana, Skupština grada, pojedinci i grupe građana sa područja grada Užica.

Predlozi MORAJU BITI PODNETI NA PROPISANOM OBRASCU koji je sastavni deo ovog javnog poziva i uz njih se mora podneti i saglasnost fizičkog lica odnosno odgovornog lica u pravnom licu da budu predloženi, na propisanom obrascu.

Predlozi se dostavljaju Komisiji za javna priznanja i nagrade grada Užica, Užice, Dimitrija Tucovića broj 52, na propisanom obrascu.

Rok za dostavljanje predloga je 10. septembar 2022. godine.

  • Obrasci se mogu preuzeti na sajtu grada Užica uzice.rs , u pisarnici Gradske kuće, kancelarija broj 12 prizemlje zgrade i u kancelariji broj 40 na I spratu.
  • Sva obaveštenja možete dobiti i na telefon: 031/590-150, kontakt osoba Slađana Stanić.

Opis

Preuzimanje

Javni poziv
Obrazac za prijavu