Јавни позив за подношење предлога за доделу јавних признања и награда Града Ужица за 2020. годину
05/08/2020

Јавни позив за подношење предлога за доделу јавних признања и награда Града Ужица за 2020. годину

КОМИСИЈА ЗА ЈАВНА ПРИЗНАЊА

И НАГРАДЕ ГРАДА УЖИЦА

УПУЋУЈЕ

  

ЈАВНИ ПОЗИВ 

 

ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ЗА ДОДЕЛУ ЈАВНИХ ПРИЗНАЊА И НАГРАДА ГРАДА УЖИЦА

ЗА 2020. ГОДИНУ

  

ПОВЕЉА ГРАДА УЖИЦА – за заслуге и дела која доприносе укупном развоју града.

ПЛАКЕТА ГРАДА УЖИЦА – за резултате остварене у дужем временском периоду у области привреде, друштвених делатности, науци, култури, уметности и другим областима јавног живота.

НАГРАДА ГРАДА УЖИЦА – за изузетне резултате у раду и унапређењу привреде, пољопривреде, науке, културе, физичке културе, образовања и васпитања, здравствене, социјалне и дечије заштите, локалне самоуправе, као и очувању, побољшању и заштити животне средине и свим другим видовима стваралаштва у граду, за достигнућа која су значајна за град Ужице и његове грађане.

Повеља, плакета и награда града Ужица додељује се правним лицима и појединцима.

Право да предложе кандидате имају: предузећа и установе, месне заједнице, друштвене организације и удружења грађана, Скупштина града, појединци и групе грађана са подручја града Ужица.

Предлози морају бити образложени и садржати податке о резултатима појединаца, односно правног лица које се предлаже, као и контакт телефон предложеног појединца односно одговорног лица у правном лицу.

Предлоге са образложењем доставити Комисији за јавна признања и награде града Ужица, са назнаком – предлог кандидата за награде – Ужице, Димитрија Туцовића бр. 52.

Рок за достављање предлога је 10. септембар 2020. године.