Изградња путне инфраструктуре у Месној заједници Биоска
19/05/2020

Изградња путне инфраструктуре у Месној заједници Биоска

Радови на изградњи путне инфраструктуре настављени су у Месној заједници Биоска. До данас су урађена четири од шест путних праваца чије асфалтирање је планирано.

Члан Градског већа Владимир Синђелић обишао је радове у засеоку Станићи где је завршено асфалтирање 250м дугачке деонице пута: “Ово је први асфалт који је урађен у овом засеоку удаљеном 5 км од Таре, којима има 44 домаћинства. Настојаћемо да у наредном периоду наставимо радове које смо започели.”

Директор ЈП Ужице развој Никола Максимовић је истакао да су радови у МЗ Биоска вредни око 5,5 милиона динара  финансирани удруженим средствима Града и грађана.

“Ово је велика месна заједница, велики простор и велики број суграђана живи овде, надам се да ћемо изаћи свима у сусрет. У наредних десет дана ћемо завршити све радове у Месној заједници Биоска и настављамо са активностима у вези са асфлатирањем у другим сеоским месним заједницама”- рекао је Максимовић.

Мештанин Биоске Зоран Станић навео је да је ово велика ствар за њега и његове комшије: “По први пут добијамо асфалт у нашем засеоку Станићи. Урађено је и око километар пута који нас повезује са Таром и Омориком. Ово за нас значи да ћемо се вратити у живот, да ће наша деца живети овде и да ће се млади, надам се, вратити у ово село.”