Група Фрајле 7. априла у Градском културном центру
15/03/2023

Група Фрајле 7. априла у Градском културном центру

У оквиру регионалне турнеје под називом “Песмом да живот славимо”, новосадска група “Фрајле” наступиће у Градском културном центру Ужице у петак 7. априла.

Како је истакла чланица бенда Невена Буча публику у Ужицу очекује добар концерт уз старе, али и песме са новог албума.

“Наш програм траје око два сата, изводимо песме која наша публика добор зна, а има наравно и песама са новог албума па ће ово бити прилика да их одсвирамо и представимо нови материјал. Позивамо све људе из Ужица и околине да дођу и да направимо добру забаву, да певамо и ђускамо заједно”.

Према њеним речима очекују сјајну атмосферу, а претходни концерт у Ужицу сврстале су међу 10 одржаних на необичним местима, јер су тада наступале у “Хидроцентрали под градом”. О томе је једна од чланица групе писала и у књизи под називом “Како сам постала Фрајла”.

Наташа Михајловић, Јелена и Невена Буча освајају публику још од 2009. године. Музички стил прожет је поп звуком, сwинг ритмовима, панонском меланхолијом, женском духовитошћу, магичним вишегласјем и оригиналном интерпретацијом.

Први контигент карата за концерт Фрајли који ће се одржати 7. априла је већ распродат. Преостале карте се могу набавити на билетарници ГКЦ Ужице.