Градски културни центар придружује се акцији #останикодкуће
24/03/2020

Градски културни центар придружује се акцији #останикодкуће

Градски културни центар придружује се акцији #останикодкуће и обавештава грађане да почиње са емитовањем снимака концерата из претходног периода на својој фејсбук страници. Концерти ће бити емитовани у премијерним терминима где ће публика и након тога моћи да их пронађе и погледа.

После емитовања снимка концерта загребачке групе ”Други начин” из 2016. године, следећи концерт који публика може погледати је концерт чувене београдске акустичне групе ”С времена на време” из 2017. године. Снимак концерта биће емитован у уторак, 24. марта од 21 час на фејсбук страници Градског културног центра. Иначе, пројекција ће уследити тачно 3 године након фантастичног троструког концерта у Градском културном центру.

Након тога, у петак 27. марта такође од 21 час биће емитован снимак 37. Смотре аматерског народног стваралаштва у Равнима из 2018. године. Дан касније, у суботу 28. марта биће приказана компилација снимака концерата из Градског културног центра одржаних током 2019. године.

У среду 01. априла од 21 час на нашој страници емитоваћемо концерт Камерног оркестра из Битоља који су наступили као Rock Symphony на Тргу Партизана 2018. године у оквиру програма Културног лета у нашем граду.

Након тога, у петак 03. априла у истом термину од 21 час можете погледати снимак концерта групе Сања Илић и Балканика из 2019. године.

Уколико пропустите премијере, снимак можете увек касније погледати јер ће бити доступан на њиховој фејсбук страници.