Град Ужице за матуранте, велика журка у Градском културном центру
30/05/2024

Град Ужице за матуранте, велика журка у Градском културном центру

За 902 матуранта колико их је у Ужицу ове године сутра ће у Градском културном центру бити организована велика завршна журка. Организатори журке, град Ужице и Градски културни центар позивају све матуранте да присуствују овом догађају и најлепши начин обележе крај средњошколског образовања.

Према речима Филипа Баралића директора Градског култунрог центра Ужице, одштампане су 902 улазнице, колико у граду има матураната и сви они бесплатно ће уживати у наступима DJ Крчмара и DJ Главаша.

“У сарадњи са градом и ученичким парламентима ужичких средњих школа организовали смо бесплатну журку за матуранте и обезбедили им све неопходно за добар провод. Желим да позовем све мартуранте да обавезно дођу и на најлепши начин обележе крај средње школе”.

У име матураната граду и Градском културном центру, захвалиле су се Сара Караклајић из Ужичке гимназије  и Николина Матовић из Економске школе, истакавши да им је драго што се ова лепа традиција у граду наставља. То је, како су нагласиле, нешто што ће сви сигурно дуго памтити.