Филип Морис наставља да помаже покретање малих предузећа у Србији
23/02/2018

Филип Морис наставља да помаже покретање малих предузећа у Србији

Захваљујући финансијској подршци компаније Филип Морис, почиње нови циклус националног конкурса ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО који помаже потенцијалним предузетницима, предузетницима и предузећима у покретању и унапређењу бизниса.

Кроз програм ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО  додељују се бесповратна средства у виду опреме, лиценци или сертификата, стандардизације и оптимизације неопходне за покретање или унапређење бизниса, у вредности до 10.000 долара, уз обавезно финансијско учешће у износу од 20 одсто вредности гранта, као и  пословне и стручне обуке и сталну саветодавну и менторску помоћ.

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО  у протеклих 9 година реализује невладина организација ЕНЕKА из Ниша. Кроз програм је до сада подржано 711 предузетника из 114 општина, реализовано је преко 900 пословних и стручних обука и обезбеђени услови за запослење преко 2000 људи из свих крајева Србије.

Право учешћа на конкурсу имају сви грађани који желе да покрену сопствени бизнис, али и они који већ имају регистровано пословање, а желе да га унапреде кроз увођење иновативних и одрживих приступа у пословању, стандардизацију и оптимизацију својих пословних активности.

Град Ужице је свим грађанима који желе да конкуришу обезбедио презентацију програма ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО, која ће бити одржана 28.02.2018. године у 13 часова у Великој сали Градске куће, Димитрија Туцовића 52.

Детаљније информације о конкурсу, начину пријављивања можете наћи на сајту www.pokrenisezaposao.rs