Еко Хостел "Републик"
21/04/2017

Еко Хостел “Републик”

Еко Хостел Републик налази се у Ужицу на 5 минута хода од главне улице и десет минута од аутобуске станице. Хостел располаже са 30 лежајева у приватним и вишекреветним собама, приватним паркингом, бесплатним интернетом и бесплатним топлим напитцима за госте.
Сав намештај и ентеријер је ручно направљен а хостел тематски прати Ужичку Републику.
Понуда је разноврсна као и гости који посећују Ужице од када ради хостел. До сада су долазили гости из преко 70 земаља света а њихови утисци рефлектују квалитет услуге и домаћински однос према госту.
Хостел користи обновљиве изворе енергије, штедљиве туш батерије, штедљиву расвету и коришћењем биоразградивих средстава за чишћење минимализује своју утицај на животну средину.
У хостелу се врши прмарна селекција отпада који тако селектован одлази на регионалну депонију . Информативни материјали хостела имају функцију да подижу еколшку свест гостију и указују на значај подршке локалној економији куповином домаћих производа, коришћењем јавног превоза и помагања локалној заједници. Оријентисаност пословне филозофије хостела ка заштити животне средине и подизању еколошке свести има за циљ да мотивише локалну заједницу да се понаша одговорно у својој средини.

Адреса:
Жеље Ђурића 34
31 000 Ужице
тел: +381 (0) 31 510 087
+381 (0) 64 322 6316
е-mail: reception@republik.rs
сајт: www.republik.rs