Двориште Иване Млађеновић најуређеније у 2018. години
24/08/2018

Двориште Иване Млађеновић најуређеније у 2018. години

На овогодишњем конкурсу за избор најуређенијег градског дворишта прво место припало је Ивани Млађеновић, друго Мирољубу Вучковићу и треће Светлани Терзић. Овогодишњи конкурс је, за разлику од претходних година, спроведен у једној категорији јер 2018. године је било мало пријављених укупно и није било ниједног кандидата за избор најуређеније терасе. Разлози за мали број пријављених били су у чињеници да је у време трајања конкурса било изузетно лоше време и оно је определило слабо интересовање грађана.

Најлепше двориште на територији града Ужица у 2018. години по мишљењу грађана је двориште Иване Млађеновић

Награде учесницима конкурса награде је поделила члан Градског већа, Дуња Ђенић:

“Још једну годину за редом успешно смо обавили избор најлепше уређеног ужичког дворишта. Нажалост, ове године, због временских прилика, односно неприлика, на конкурс се јавио рекордно мали број грађана, тако да је свих девет пријављених градских и сеоских дворишта било у једној конкуренцији.

Друга награда на конкурсу за најлепше двориште припала је Мирољубу Вучковићу

Код избора најуређенијег одлучивали су гласови, лајкови са градске официјелне ФБ-странице и према њиховом броју изабрани су победници. Жао ми је што је било тако мало пријављених јер знам да у нашем граду постоји велики број дворишта која су њихови власници лепо уредили и оплеменили са пуно пажње.” – рекла је Ђенићева и изразила жељу да ће наредне године бити више пријављених који би тако конкурисали за награде на овом конкурсу.

Двориште Светлане Терзић из Злакусе освојило је трећу награду на конкурсу