Бесплатни часови енглеског језика у Омладинском клубу у Севојну
02/03/2022

Бесплатни часови енглеског језика у Омладинском клубу у Севојну

Канцеларија за младе Града Ужица организује бесплатне часове енглеског језика у Омладинском клубу у Градској општини Севојно. Пријављивање је могуће до 11. марта, а бесплатну школу енглеског језика могу похађати млади од 15 до 35 година.

Како је истакла координаторка Канцеларије за младе Града Ужица у зависности од броја пријављених биће организоване групе.

“Пријаве почињу од данас и трајаће до 11. марта, заинтересовани се могу пријавити путем мејла marija.maricic@uzice.rs (пријава треба да садржи име и презиме, број телефона и адресу становања), на фејзбук страници и инстаграм налогу Канцеларије за младе, лично у згради Градске општине Севојно као и путем телефона на број 031 530 094. У плану је да се часови одржавају два пута недељно почев од 15. марта у Омладинском клубу, а тестирање ће показати ко ће похађати основни, а ко напредни ниво.”

Игор Мариновић већник Градске општине Севојно задужен за омладину подсетио је да је и претходне године реализован један овакав пројекат и да је због великог интересовања одлучено да се бесплатни часови енглеског језика организују и ове године.

Као предавач биће ангажовано лице које се води на евиденцији Националне службе за запошљавање а планиране су групе до 30 полазника. У плану је да се школа страних језика у наредном периоду организује и у у Омладинском клубу у Ужицу уз могућност учења још неколико страних језика.