Бескомпромисни стендап Семира Гицића у још једном термину
01/03/2024

Бескомпромисни стендап Семира Гицића у још једном термину

Због великог интересовања ужичке публике, још један термин Бескомпромисног станд уп схоw-а Семира Гицића, у четвртак 28.марта. Улазнице за термин од 21 сат су распродате, а од данас можете набавити улазнице за нови термин од 19 часова. Цена улазнице је 1000 динара и могу са набавити на билетарници ГКЦ-а од 11 до 16 часова. Подсећамо, ово ће бити последње извођење ове монодраме пред ужичком публиком, зато позивамо све заинтересоване да своју улазницу набаве на време јер је број улазница ограничен.

 

Бескомпромисни стендап је монокомедија коју изводи глумац и драматург Семир Гицић. Тема ове монокомедије је “Мале ствари које нас вежу”, те се посебно ставља акценат на ситуације у којима мали човек свакодневно живи.

У његовим наступима нема псовки, политичких тема, мушко-женских односа, вицева, јефтиних метафора, певања, играња и другог бадава трошења времена. Само сат и по времена анализе особа којима фале особине особа, животних ситуација и предрасуда о сортама људским и нељудским.
Семир је аутор популарних представа: Пази с киме спаваш, Љубавне играрије, Чекајући министра, Имамо дојаву, Пинокио за одрасле, Ко вама даде представу и многих других.