Асфалтирање се завршава и у МЗ Никојевићи
04/11/2021

Асфалтирање се завршава и у МЗ Никојевићи

У МЗ Никојевићи данас је асфалтиран путни правац Цицварићи у дужини од око 180 метара, а према очекивањима у наредних пар дана биће завршени комлетно сви путеви уговорени за ову годину. Како истиче Никола Максимовић директор ЈП “Ужице развој” у питању је пет путних праваца.

“На пет путних праваца биће постављено око 2000 квадрата асфалта, а по уговорима о удруживању за ову годину. За ту намену мештани и Град определили су више од четири милиона динара и урађени су путеви које су мештани сами предложили. Поред радова на побољшању путне инфраструктуре ради се и на решавању осталих проблема у Никојевићима, па се тако решава и проблем водоснабдевања за 13 домаћинстава”.

Максимовић подсећа и да је уз подршку града реконструисан објекат у центру месне заједнице, а да ће почетком наредне године сви радови у њему бити комлетно завршени.

Снежана Милутиновић директорка ЈКП “Нискоградња” каже да су екипе овог предузећа у још неколико месних заједница.

“Екипе ЈКП Нискоградња налазе се и у Гостиници, Биосци, Стапарима као и Севојничкој долини. Планирамо да  чим завршимо радове у поменутим месним заједницама пређемо у Лужничку долину и највероватније, ако време дозволи у Волујац”.

Поред радова у сеоским месним заједницама како истичу надлежни, радиће се, све док временски услови дозвољавају и на одржавању и реконструкцији градских улица.