Асфалтирање путних праваца у МЗ Рибашевина
07/06/2019

Асфалтирање путних праваца у МЗ Рибашевина

Ове године на територији Месне заједнице Рибашевина изводе се радови на пет путних праваца према захтевима Савета месне заједнице. Вредност свих изведених радова је око 7,5 милиона динара. Радови се финансирају из буџета Града уз учешће мештана у износу од 33 %, а у плану је изградња нових 2,5 километра пута.

„Ово је Месна заједница са највише младих људи који се баве пољопривредом и асфалтирање овог дела пута нам доста значи јер повезује две месне заједнице“ истакао је Драган Кљајић, председник Месне заједнице Рибашевина.

“У договору са месном заједницом вршимо удруживање средстава за израду пет путних праваца (Пут Раскршће –кућа Радмила Тице, Ћуркова кућа –Цаке Даничиће, Пантића перило –кућа Милана Петровића,  Ћуркова кућа –Милићева штала, Раскршће –кућа Мирића брдо), до сада су урађена два, у плану је да до краја следеће седмице асфалтирамо и преостале путне правце ” навео је Никола Максимовић директор ЈП Ужице развој и додао „киша и лоше време су нас омели у радовима, али се надамо да ћемо у наредном периоду надокнадити планирано“.

Немања Нешић, помоћних градоначелника рекао је „ да је за ову месну заједницу и  целу Лужничку долину, град Ужице издвојио велики део средстава за улагање у путну инфраструктуру и то је тренд који ће се наставити у наредном периоду“.

Након Рибашевине у плану је асфалтирање пута у МЗ Качер.

Извор: ТВ Лав плус