Асфалт на 2,1 километра пута у Мокрој Гори
05/10/2021

Асфалт на 2,1 километра пута у Мокрој Гори

Данас је завршено асфалтирање путног правца који води од старе Цркве до Столца у Мокрој Гори.

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић са сарадницима је обишла ову деоницу и још једном истакла да ће град и даље улагати у сеоске месне заједнице и њихов даљи развој.

“Ево нас поново у Мокрој Гори на путном правцу од Старе цркве ка Стоцу, где се завршава асфалтирање преко потребног пута у дужини од око 2 100 метара. Драго нам је да смо још једном били у могућности да изађемо у сусрет захтевима мештана и у потпуности финансирамо асфалтирање овог путног правца.
Наравно не треба заборавити да смо у овој години, а заједно са удруженим средствима мештана асфалтирали још шест путних праваца укупне дужине око километер и по у овој месној заједници. Наравно овде нећемо стати, јер ћемо у складу са њиховим захтевима, наставити са обезбеђивањем неопходне инфраструктуре и у наредној години”.

Уз подсећање да је град прошле године уложио средства у реконструкцију Спортског терена код школе, градоначелница је истакла да се ради  и на решавању осталих проблема по приоритетима.

“Иако препозната као туристичка дестинација по Шарганској осмици и Мећавнику, Мокра Гора има још много потенцијала које треба развијати и то је оно на чему ћемо радити заједно са Саветом месне заједнице, Туристичком организацијом и свим релевантним институцијама”.

Асфалтирањем овог путног правца завршени су радови на асфалтирању путних праваца у овој месној заједници, а ускоро се очекује и завршетак радова у Гостиници, након чега ће ЈКП “Нискоградња” наставити даље по плану активности за ову грађевинску сезону.