Отворена летња сезона на Градском базену
02/06/2023

Отворена летња сезона на Градском базену

Отварањем терасе са преко 100 лежаљки и сунцобрана почела је летња сезона на Градском базену Ужице. Сезона званично траје до 1. септембра, уз цене улазница које се нису мењале у односу на претходну годину.

Према речима директора ЈП ,,Велики парк”, Ненада Ђокића, корисницима базена на располагању је и татами сала, сауна, теретана и билијар.

“Отварање нове летње сезоне на Градском базену значи рад пуним потенцијалима, што укључује и спремне отворене терасе кафића и лежаљки које су доступне и на располагању свим посетиоцима. Цена карте није се мењала и износи 250 динара за целодневни боравак, полудневна карта после 16 часова износи 200 динара, док деца до 12 година плаћају 100 динара.  За децу до 3 године  обезбеђен је бесплатан улаз. Од данас су у продаји и сезонске карте које су и најповољније и понуђене су свим предузећима, удружењима и синдикатима, цена за два месеца износи 4000 динара, а за три месеца 5000 динара.

Градски базен ради сваког дана од 8 до 24 сата, док ће купалишна сезона на Градској плажи почети након чишћења корита плаже и завршетка радова на санацији Дечијег базена.