Конкурс за најлепше двориште на територији града Ужица
13/06/2022

Конкурс за најлепше двориште на територији града Ужица

До 24. јуна отворен је традиционални конкурс за избор најлепшег дворишта на територији града Ужица. Као и претходних година заинтересовани суграђани могу конкурисати у категоријама за најлепше уређено приватно двориште, најлепши балкон-тераса и најуређенији простор око вишепородичних стамбених објеката.

Према правилима конкурса право учешћа имају сви грађани, осим оних који су претходне две године већ награђивани. Неопходно је попунити пријавни образац и у њему навести име и презиме власника, адресу, број телефона, категорију за коју се пријављује и уз пријаву доставити и три фотографије дворишта (балкона). Пријаве се предају радним данима у просторијама Одељења за заштиту животне средине и одрживи развој Града Ужица, Улица Петра Ћеловића бб или мејлом на адресу ekologija@uzice.rs. Додатне информације заинтересовани могу добити и на телефон 592-421.

Комисија ће по истеку рока конкурса извршити обилазак пријављених дворишта (балкона), извршити бодовање по утврђеним критеријумима и прогласити победнике по категоријама.

Средства за награде у свакој категорији обезбеђена су у Буџетском фонду за заштиту животне средине Града Ужица.