7. мото скуп Ужице 2017.
31/08/2017

7. мото скуп Ужице 2017.

Седми по реду мото скуп у Ужицу у организацији мото клуба Ужице, одржаће се од 01. до 03. септембра у Великом парку. Отварање кампа је највљено за петак у 10 часова, истог дана од 18 часова организатори спремају срнећи гулаш за све учеснике,  док ће у 22 часа наступити пинкова звезда Милош Радовановић са Рандеву бендом. Наредног дана, у суботу, у 09:30 планирана је посета трезорима Наредног музеја и хидроцентрали на Градској плажи, након чега је предвиђен  доручак за све учеснике у рибљем ресторану на плажи. Дефиле градом траје од 18 до 18:30, завршава се на Градском тргу где ће у оквиру културно уметничког програма  наступити КУД “ЕРА”. У вечерњим сатима од 22:30 је концерт Горана и ОК бенда.

Бобан Перишић директор Туристичке организације Ужице је најавио манифестацију као изузетно занимљиву са богатим уметничким програмом и великим бројем посетилаца из земље и иностранства:

Драгослав Симић је у име мото клуба Ужице истакао да је разлог за померање ове манифестације са пролећног термина на термин крајем лета, лепше и време које прати нови термин и најавио велики број моториста из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине али и Турске, Италије, Немачке…