Представа Генерална проба
05/05/2024

Представа Генерална проба

Представа ГЕНЕРАЛНА ПРОБА НУШИЋА је водвиљска комедија у којој троје глумаца тумаче два и по уметника који се храбро хватају у коштац са Нушићевим делом “Госпођа министарка”.

Прича прати Милутина – редитеља, презадушеног, неуротичног коцкара који добија незахвалну понуду . Нагомилани коцкарски дугови ће му бити отписани уколико направи представу у којој ће главну улогу играти Ава – сумњива глумица, ћерка контроверзног бизнисмена и власника ланца кладионица коме је редитељ дужан.

Публика прати процес стварања представе од прве пробе до премијере. Рад на представи доводи до усијања ионако већ компликоване односе. Ипак, после низа перипетија, генерална проба је неочекивано успешна и најављује хит представу…
У представи ГЕНЕРАЛНА ПРОБА НУШИЋА публика има прилику да види делове најпознатијих сцена из Нушидеве комедије ”Госпођа министарка” , па је ова представа својеврсни омаж нашем најбољем комедиографу.

Улазнице за ову представу можете купити на билетарници ГКЦ-а од по јединственој цени од 700 динара, сваког радног дана од 11 до 16 часова. Број улазница за ово извођење је ограничен.

Улоге: Мирољуб Турајлија, Сандра Јанковић и Бојана Тушуп
Режија: Бојана Тушуп
Текст: Сандра Јанковић, Миљан Прљета