Одборничка група Српска странка Заветници
Насловна / Одборничка група Српска странка Заветници

Одборничка група Српска странка Заветници

Слађана Станковић
одборник
Драгослав Поњавић
одборник
Зоран Милић
одборник
Драган Миливојевић
одборник