Aпартмани "Зелени чардаци"
20/04/2017

Aпартмани “Зелени чардаци”

Комплекс Зелени чардаци садржи више објеката размештених у живописном зеленилу – конаке Извор, Жубор и Славуј, летњиковац и клупе за одмор, отворено огњиште, роштиљ, пекару, простор за игру деце и смештај кучних љубимаца.

Саградјени од дрвета и камена уз коришћење квалитетних, еколошки подобних материјала, смештајни простори су добро организовани, функционални и изузетно пријатни за боравак и одмор. Сви апартмани имају добро обезбеђено грејање, подно, радијаторима, каминима у комбинацији са каљевим пећима, у сваком се налази ТВ пријемник са сателитским и домаћим програмом, телефон. Кухиње су опремљене у потпуности у духу савремених потреба припремања и конзумирања хране.

Изграђени у потпуности од дрвета и других природних, еколошких материјала, апартмани су оплемењени топлим бојама, квалитетном расветом и етнографским и уметничким детаљима који све просторе овог јединственог туристичког комплекса чине изузетно здравим и пријатним за дужи боравак, одмор и рекреацију.

Клуб, смештен у конаку Жубор, уређен је за седење, дружење, разговоре или стручне скупове, састанке, семинаре, радионице. Са око 20 места, ТВ пријемником, баром и чајном кухињом, као и седењем испред конака, на отвореном, нуди велике могућности опуштеног, спонтаног или организованог окупљања гостију који су смештени у Зеленим чардацима, јер је само њима намењен.

Зелени чардаци су смештени у уређеном парку, на пространој зеленој ливади испресецаној стазама за шетњу, потоком који жубори, зеленилом и цвећем у коме су размештене клупе за одмор, опуштање и пријатно дружење. У парку су организована места за роштиљ, отворено огњиште као изазов за припремање традиционалних јела у земљаним посудама.

За децу је организован простор за дружење и упознавање животиња, клацкалице и љуљашке…

Адреса:
Тара
тел: +381 (0) 31 859 551, +381 (0) 11 311 9002
е-mail: zelenicardaci@yahoo.com
сајт: www.zelenicardaci.net