У септембру почињу радови на обилазници око Ужица потврдио председник Републике Србије Александар Вучић
01/04/2021

У септембру почињу радови на обилазници око Ужица потврдио председник Републике Србије Александар Вучић

Радови на изградњи обилазнице око Ужица почеће у септембру месецу, изјавио је данас председник Републике Србије Александар Вучић.

“До септембра видећете велики број радника који ће кренути да раде на обилазници”, рекао је председник Вучић, а затим најавио и комлетно реновирање Здравственог центра Ужице, вредно 30 милиона евра.

“То је огроман новац, као да дижемо све потпуно ново. Биће то најмодернија болница, са најмодернијим апаратима. То ће значити много целом ужичком крају “, додао је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас радове на деоници аутопута “Милош Велики” од Прељине до Пожеге, на најдужем тунелу Лаз, кроз планину Јелицу. У обиласку са председником били су и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић и председници осталих општина Златиборског округа.

“Ово су сјајне вести за Ужице и још једна потврда да ће наш град и у наредном периоду имати пуну подршку државе у реализацији пројеката који су за Ужице од огромног значаја”, истакла је градоначелница др Јелена Раковић Радивојевић.

По њеним речима и деоница ауто пута Прељина-Пожега, чији завршетак се очекује до краја године, као и изградња брзе саобраћајнице до Котромана важни су предуслови за даљи развој Ужица и целог Златиборског округа.