У Градској општини Севојно завршено асфалтирање путних праваца по уговорима из прошле године
11/05/2021

У Градској општини Севојно завршено асфалтирање путних праваца по уговорима из прошле године

Асфалтирањем крака Улице Браће Чолић завршавају се радови на путној инфраструктури у Градској општини Севојно, а по уговорима из прошле године.

По речима Ивана Марића председника Градске општине Севојно удруженим средствима Града и грађана и директним инвестицијама урађено је укупно 7 путних праваца.

“Поред путне инфраструктуре биће урађена и расвета у улицама Крсте Смиљанића и Браће Николић, а за све поменуте радове издвојено је око 21 милион динара. За удруживање је Град у овој години определио 4 милиона динара, а радиће се крак Деспота Стефана, крак на Локви, крак у Улици Браће Чолић, крак у Гају код Скоковића и на Гајевима”.

По речима мештанина Владислава Трнавца сваки метар асфалта за њих је од огромног значаја.

“Као грађанин овог дела Севојна захвалио бих се Градској општини Севојно и Граду Ужицу. Домаћинство је најбитније да има воду, пут и струју. До сада је овде било блато када падне киша, овај асфалт нам много значи, велика ствар”.

Поред радова на путној инфраструктури у плану је завршетак радова на изградњи пешачке стазе поред Цркварског потока, а завршава се и партерно уређење платоа испред Спортске хале, при ОШ “Алекса Дејовић”.