"PARK FEST"
12/07/2017

„PARK FEST“

„PARK FEST“, tradicionalna užička manifestacija, koja se održava u julu, donosi odličnu letnju zabavu. U Velikom parku tokom ova dva festivalska dana nastupaju neka od vodećih imena regionalne muzičke scene.

Posetioci manifestacije mogu da uživaju u raznim muzičkim pravcima od pop roka, roka, metala, panka, hip hopa, pa do elekronske muzike.

„PARK FEST“ u značajnoj meri doprinosi poboljšanju turističke ponude grada Užica. Primetno je, da iz godine u godinu, raste broj ljudi koji posećuju ovu manifestaciju, pa organizatori svake godine postavljaju lestvicu sve više kako bi posetiocima obezbedili odličan i nezaboravan provod.

Veliki broj mladih iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i sa teritorije čitave Srbije posećuje „PARK FEST“. Broj smeštajnih jedinica je znatno povećan u odnosu na prethodni period, a isto tako je i kamp „PARK FEST“-a značajno proširen.

Sve ove godine „PARK FEST“ je promovisao napredne ideje i pozitivne društvene vrednosti i ova manifestacija je način da se kroz muziku, sport, razne radionice podigne svest građana, pre svega mladih o pravim životnim vrednostima.