"ПАРК ФЕСТ"
12/07/2017

„ПАРК ФЕСТ“

„ПАРК ФЕСТ“, традиционална ужичка манифестација, која се одржава у јулу, доноси одличну летњу забаву. У Великом парку током ова два фестивалска дана наступају нека од водећих имена регионалне музичке сцене.

Посетиоци манифестације могу да уживају у разним музичким правцима од поп рока, рока, метала, панка, хип хопа, па до елекронске музике.

„ПАРК ФЕСТ“ у значајној мери доприноси побољшању туристичке понуде града Ужица. Приметно је, да из године у годину, расте број људи који посећују ову манифестацију, па организатори сваке године постављају лествицу све више како би посетиоцима обезбедили одличан и незабораван провод.

Велики број младих из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, као и са територије читаве Србије посећује „ПАРК ФЕСТ“. Број смештајних јединица је знатно повећан у односу на претходни период, а исто тако је и камп „ПАРК ФЕСТ“-а значајно проширен.

Све ове године „ПАРК ФЕСТ“ је промовисао напредне идеје и позитивне друштвене вредности и ова манифестација је начин да се кроз музику, спорт, разне радионице подигне свест грађана, пре свега младих о правим животним вредностима.