Саветовалиште за породицу при Градском центру за социјални рад пружа бесплатне услуге Ужичанима
17/06/2021

Саветовалиште за породицу при Градском центру за социјални рад пружа бесплатне услуге Ужичанима

Градски центар за услуге социјалне заштите већ неколико година у Саветовалишту за породицу и брак пружа подршку суграђанима, који им се обрате са неким од проблема.

“Уколико сте незадовољни  својим индивидуалним и породичним функционисањем, муче вас негативна осећања, или имате проблеме у комуникацији са другим људима, у партнерској релацији, или на релацији родитељ-дете, а вољни сте да радите на себи јавите нам се”, поручују из Саветовалишта.

Према досадашњим искуствима највећи број корисника Саветовалишту се обраћа самоиницијативно што је у складу са принципом добровољности као начелом рада. Већина долази због постојања различитих проблема који се односе на тешкоће у личном, партнерском, родитељском или ширем породичном функционисању. У саветовалиште долазе и млади који планирају да ступе у брак за предбрачно саветовање.

Уторак, среда и четвртак од 17 до 20 часова је време када се у Саветовалишту ради са корисницима а све услуге су бесплатне за грађане Ужица. Термин се може заказати позивом на број телефона 31-00-800 у времену од  7 до 15 часова.