Речи подршке Маме Вонг из братске Кине
23/03/2020

Речи подршке Маме Вонг из братске Кине

На адресу градоначелника Ужица Тихомира Петковића стигло је писмо подршке из далеке, а нама братске Кине, од више пута доказане пријатељице Ужица и Ужичана Маме Вонг. Писмо вам преносимо у целости:

Драги ђаци и учитељи,

Како се пандемија вируса шири Србијом ми изражавамо нашу дубоку пажњу и забринутост због ситуације у вези са вирусом, с обзиром да ми врло добро знамо кроз шта управо ви сада пролазите. Наша деца из Јихаи групе су нацртали неколико фотографија преносећи на тај начин свој благослов на све вас.

Мама Вонг такође веома брине о Вама и моли Вас да водите рачуна о сопственој заштити , да носите маске када сте напољу и да излазите само у случају преке потребе.

Дубоко пријатељство између Јихаи и Србије је као и челично пријатељство између Кине и Србије што ће се и потврдити током времена. Ми ћемо лично увек бити ту уз Вас и увек ћемо бити при руци да Вам помогнемо у борби против изазова који Вас прате.

Управо сада, епидемиолошка ситуација у Кини је у основи под контролом и иде на боље. Ми верујемо да ће Србија смоћи снаге да се заједничким снагама успешно у раној фази бори против вируса.

Искрено Ваша
МАМА ВОНГ
ЈИХАИ ОБРАЗОВНА ГРУПА