Радионица и представа „Теорија струна“
06/10/2020

Радионица и представа „Теорија струна“

Центар за уметност покрета Перпетуум позива жене доби 50+ из Ужица, да 16. (од 16 до 20 часова) и 17. (од 12 до 16 часова) октобра 2020. године, узму учешће на радионици савременог плеса у Градском културном центру.

Пројекат „Теорија струна“, која се састоји из две бесплатне инклузивне радионице за жене 50+ и њихово учешће у представи која ће се одиграти другог дана реализације овог пројекта, бави се проблематиком, изазовима, положајем и специфичностима живота жена у добу изнад 50 година старости, третирајући ове теме кроз уметничке и психолошке процесе и методологије.

Циљ овог пројекта је да се охрабре и мотивишу жене, да на креативан и самосвестан начин учествују у свом даљем одабиру животног пута, и уметничким активностима које ће их мотивисати и позитивно утицати на њихову психофизичку стабилност.
Водитељи радионица : Марко Пејовић (психолог, теоретичар уметности) и Светлана Ђуровић (кореограф, председник Центра за уметност покрета „Перпетуум“) уз помоћ учесница у представи „Теорија струна“.

У суботу 17. октобра у 19 часова у Градском културном центру биће изведена плесна представа „Теорија струна“. Улаз је слободан.