Provera obaveza po osnovu javnih prihoda koje administrira LPA
14/06/2017

Provera obaveza po osnovu javnih prihoda koje administrira LPA

Građani putem interneta mogu proveriti svoje zaduženje za utvrđene obaveze po osnovu poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica, komunalnih taksi i drugih oblika naplate javnih prihoda koje administrira lokalna poreska administracija.

Ukoliko niste korisnik ove usluge možete uputiti ZAHTEV za otvaranje korisničkog naloga u pisanoj formi i predati nadležnom odeljenju ( preuzmite zahtev, odštampati i predati u odeljenje LPA Užice – soba 12A ).

Korisnički nalog i lozinku za korišćenje upita stanja preko Web-a obveznik ili lice koje on ovlasti, ISKLJUČIVO PREUZIMA NEPOSREDNO u odeljenju LPA.

Po dobijanju naloga na osnovu Vašeg zahteva, prijavite se na sistem unoseći svoje korisničko ime i lozinku u odgovarajuća polja na desnoj strani. PREGLED

Za informacije o stanju na računima javnih prihoda, obveznici se mogu obratiti Odeljenju za LPA na telefone 031/592-414 i 592/415.

Obveznici koji imaju otvoreno korisničko ime i lozinku, mogu iste koristiti kao i do sada.

NAPOMENA: Ekranski prikaz je optimizovan za rezoluciju 1024×768 piksela.
Internet pretraživač mora biti podešen tako da prihvata coocies i da dozvoljava rad JavaScript- ova. Popup block programi treba da budu isključeni.