Концерт: Ритам нереда и Брат
22/04/2019

Концерт: Ритам нереда и Брат

Музичке групе “Ритам Нереда” и “Брат” одржаће концерт у суботу 04. маја у 21 час у Градском културном центру.

Ритам Нереда је један од најпродуктивнијих и најбескомпромиснијих домаћих састава своје генерације који ради од 1987. године. Синоним су за гласну, брзу, чврсту и енергицну свирку са стилски укрштеним пунк, метал и хард цоре звуком. Колекцију легендарних песама као сто су “Пут безнађа”, “Црно је све”, “Не”, “10 година”, “Хиљаде”, “Сећања”, “Херој” и многе друге ћете увек моћи да чујете на њиховим наступима које ће заједно са публиком певати гласно.

Ритам Нереда је својом обимном дискографијом, многобројним издањима и реиздањима током 30 година каријере увек имао велику базу фанова и за Балканске услове високе тираже, представљајући редак пример ауторски веома плодног састава са врло култним репертоаром.

Иза себе имају осам студијских албума и три live издања. Хитови као што су “Пут безнађа”, “Сан”, “Боје се”, “10 година” и “Црно је све” су само неке од песама које су обележиле каријеру овог бенда.

Последње студијско остварење “30 година” бенд је објавио почетком априла 2017. године и након тога је ишао на турнеју на којој су славили 30 година постојања. Бенд тренутно ради на новом студијском албуму.

Улазнице се налазе од четвртка 11. априла у претпродаји по цени од 600 динара. На дан концерта цена карте је 800 динара.