Концерт: ЕКV tribute"Деца из воде"
12/11/2019

Концерт: ЕКV tribute”Деца из воде”

Меморијални концерт поводом обележавања 25. година од смрти Милана Младеновића- “Kао да је било пре 25 година” биће одржан у петак 22. новембра у Градском културном центру са почетком у 20 часова.

Деца из воде / ЕKВ трибуте банд пројецт / након скоро две године поново су у Ужицу у клубу ГKЦ, а овај пут биће и са специјалном гошћом Тањом Јовићевић!

Тања је била пратећи вокал ЕKВ у периоду 1989-1993 када је учествовала у снимању песама са последња три албума и наступала заједно са њима на неколико турнеја. Практично је била придружени члан ЕKВ-а, а у том периоду је активно певала и у свом матичном бенду Октобар 1864 по којем је постала најпознатија. Након тога наставила је своју самосталну каријеру и певала са разним бендовима увек чувајући сећање на песме које је снимила са Октобром и ЕKВ-ом које је радо изводила. После мало дуже паузе сви љубитељи ЕKВ-а имаће прилке да је чују уживо.

Удружење “Деца из воде” у оквиру кога делује и бенд има за циљ да све што изгледа да је било некад, за данашње генерације буде и даље ту, те у ту сврху сарађује са бившим члановима ЕKВ-а. До сада су заједно са њима наступали Срђан Жика Тодоровић (бубњар 1987-1990), Иван Ранковић Рака (бубњар 1985-87), Бошко Станојевић (басиста 1994). Тања Јовићевић је четврти члан ЕKВ-а који ће наступити заједно са Децом из воде који стручна музичка јавност оцењује као најбољи и највернији оригиналу ЕKВ трибуте који је постојао, а потврду за то даје свакако учешће бивших чланова ЕKВ-а на њиховим концертима.

Kонцерт ће трајати близу три сата и на њему ће се ставити акценат на песме које је Тања снимала са ЕKВ-ом и на све оне највеће хитове и најбоље песме са свих албума ЕKВ-а Срце, Љубав, Пар година за нас, Ти си сав мој бол, Kруг, Очи боје меда, 7 дана, Земља итд. Пре концерта очекује вас пројекција спотова и фотографија, као и краћи интервју са Тањом о периоду када је сарађивала са Миланом, Маги и ЕKВ-ом.

Улазнице су у претпродаји по цени од свега 500 динара у клубу ГKЦ-а, сваког дана осим недеље, од 08 до 23 часова. На дан концерта биће 700 динара.