Градоначелница у Министарству омладине и спорта потписала уговор за изградњу скејт парка
28/05/2021

Градоначелница у Министарству омладине и спорта потписала уговор за изградњу скејт парка

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић потписала је са министром омлaдине и спорта Вањом Удовичићем уговор о изградњи скејт парка, за који је то министарство определило три милиона динара.

фото Зоран Жестић – Танјуг

На свечаности уприличеној за представнике локалних самоуправа чији пројекти су подржани од стране овог министарства министар Вања Удовичић истакао је да сви успешни пројекти започињу добром идејом и да се снага и карактер показују приликом реализације, када се идеја претвара у дело.

Фото Зоран Жестић – Танјуг

„Честитам свима почетак новог циклуса сарадње на остварењу циљева омладинске политике и драго ми је да овако важан подухват започињемо у недељи када и цела Европа обележава Европску недељу младих, ове године са темом ,,Наша будућност у нашим рукама”. Кроз ове пројекте, делимо заједничку визију будућности, у којој сви дајемо свој максимум и на свакодневном нивоу ово друштво чинимо бољим. Кроз повезивање младих на регионалном и глобалном нивоу, кроз различите видове едукација и информисања, са циљем непрестаног усавршавања младих, стварамо једну велику породицу, у којој заједно растемо, напредујемо и отварамо се ка свету нових идеја и иницијатива. Само тако градимо темеље за нове генерације, за нову децу која ће за најбоље примере имати људе из свог најближег окружења.”

Министарство омладине и спорта је за стимулисање различитих облика запошљавања, самозапошљавања и предузетништва младих и развој и спровођење омладинске политике обезбедило преко 240 милиона динара.