Dvorište Ivane Mlađenović najuređenije u 2018. godini
24/08/2018

Dvorište Ivane Mlađenović najuređenije u 2018. godini

Na ovogodišnjem konkursu za izbor najuređenijeg gradskog dvorišta prvo mesto pripalo je Ivani Mlađenović, drugo Miroljubu Vučkoviću i treće Svetlani Terzić. Ovogodišnji konkurs je, za razliku od prethodnih godina, sproveden u jednoj kategoriji jer 2018. godine je bilo malo prijavljenih ukupno i nije bilo nijednog kandidata za izbor najuređenije terase. Razlozi za mali broj prijavljenih bili su u činjenici da je u vreme trajanja konkursa bilo izuzetno loše vreme i ono je opredelilo slabo interesovanje građana.

Najlepše dvorište na teritoriji grada Užica u 2018. godini po mišljenju građana je dvorište Ivane Mlađenović

Nagrade učesnicima konkursa nagrade je podelila član Gradskog veća, Dunja Đenić:

„Još jednu godinu za redom uspešno smo obavili izbor najlepše uređenog užičkog dvorišta. Nažalost, ove godine, zbog vremenskih prilika, odnosno neprilika, na konkurs se javio rekordno mali broj građana, tako da je svih devet prijavljenih gradskih i seoskih dvorišta bilo u jednoj konkurenciji.

Druga nagrada na konkursu za najlepše dvorište pripala je Miroljubu Vučkoviću

Kod izbora najuređenijeg odlučivali su glasovi, lajkovi sa gradske oficijelne FB-stranice i prema njihovom broju izabrani su pobednici. Žao mi je što je bilo tako malo prijavljenih jer znam da u našem gradu postoji veliki broj dvorišta koja su njihovi vlasnici lepo uredili i oplemenili sa puno pažnje.“ – rekla je Đenićeva i izrazila želju da će naredne godine biti više prijavljenih koji bi tako konkurisali za nagrade na ovom konkursu.

Dvorište Svetlane Terzić iz Zlakuse osvojilo je treću nagradu na konkursu