Дежурне службе Града радиће све дане празника
29/04/2021

Дежурне службе Града радиће све дане празника

За време предстојећих Васкршњих празника дежурне службе Града Ужица ће функционисати на устаљен начин, саопштио је Иван Станисављевић члан Градског већа задужен за рад јавних предузећа.

 

“Јавни градски и приградски саобраћај од петка 30. априла до среде 05. маја одвијаће се по недељном реду вожње, а од среде се прелази на редовни летњи ред вожње. На свим отвореним паркиралиштима ЈКП “Биоктош” паркинг се неће наплаћивати, а та услуга биће наплаћивана само у Јавној гаражи. Службе одржавања овог предузећа радиће у нешто мањем обиму,  док је дежурна служба и продавница на гробљу Сарића Осоје на располагању 24 сата.

Станисављевић додаје и да ће Градска топлана Ужице пратити ситуацију са дневним температурама и у складу са тим по потреби грејати станове, иако је грејна сезона званично завршена 15. априла. У ЈКП  “Водовод ” дежурна служба је као и до сада на располагању суграђанима 24 сата.

“Редовна ревакцинација као и вакцинација без заказивања моћи ће да се обави у петак 30. априла на свим вакциналним пунктовима. За суботу и недељу нису планиране вакцинације и ревакцинације, па се од понедељка 3. маја наставља по старом. Ковид амбуланте у граду и остале дежурне службе радиће сваки дан као и до сада.”

Уз честитке суграђанима поводом Васкрса и 1.маја Станисављевић је још једном позвао све Ужичане да у наредним данима покажу одговорност и озбиљност тако што ће поштовати мере, јер како истиче само на тај начин допринећемо да што пре изађемо из актуелне епидемиолошке ситуације и вратимо се нормалном животу.