Бесплатне едукативне радионице за лакше запослење младих из Ужица
22/11/2018

Бесплатне едукативне радионице за лакше запослење младих из Ужица

Млади из Ужица имаће прилику да од 27. до 29. новембра учествују на тродневним бесплатним едукативним радионицама, у оквиру којих ће моћи да стекну нове личне и професионалне вештине значајне за будуће запослење.
Радионице ће одржати сертификовани предавачи у Центру за информисање и професионално саветовање Националне службе за запошљавање од 9 до 17 часова, у оквиру националног програма Coca-Cola подршка младима, који компанија Coca-Cola HBC Србија спроводи већ другу годину за редом, у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Националном службом за запошљавање и НАЛЕД-ом. Заинтересовани кандидати се могу пријавити за учешће у програму на сајту www.coca-colapodrskamladima.com. Потребно је да кандидати попуне једноставан формулар, док се на интернет страници могу упознати са свим детаљима програма.


„Након прошлогодишњих радионица које смо организовали за више од 700 младих, више од 100 младих је нашло запослење и то нас је мотивисало да ове године организујемо програм за више од 1000 полазника. Знамо да младима недостају практичне вештине и савети који ће им користити на будућим позицијама и ми смо одлучили да подржимо управо оне који ће једног дана уобличавати будућност нашег друштва“, сматра Јована Паљић лидер овог пројекта у компанији Coca-Cola HBC Србија.
Овај национални програм намењен је незапосленим младим људима који имају између 18 и 30 година и минимално средњу стручну спрему,а који не учествују у другим званичним програмима обуке. Полазници уче о успешној комуникацији, пословној администрацији, управљању пројектима, припреми пословних планова, као и томе како да лакше дођу до жељеног посла.
За све додатне информације можете контактирати овлашћену агенцију за односе са јавношћу Represent Communications 011/7152 – 500. Контакт особа: Тања Вдовић, 063/384-256, е-маил:tanja.vdovic@represent.rs