Asfaltiranje centralnih ulica u gradu
12/06/2018

Asfaltiranje centralnih ulica u gradu

U ulici Kralja Petra I izvode se radovi na rehabilitaciji i rekonstrukciji putnog pravca od Slanuše do ulice Rosulje u dužini od 610 metara, a radovi koje izvodi preduzeće JP „Putevi Srbije“ vredni su oko 9,5 miliona dinara.

„U dogovoru sa svim javnim preduzećima pregledane su kompletno vodovodne linije, telekomunikacije linije, struja i očekujemo da radovi budu završeni u naredna dva dana“ rekao je Nikola Maksimović, direktor JP „Užice razvoj“.

Asfaltiranje Ulice Kralja Petra

U ulicama Miloša Obrenovića, Radničkoj i Kralja Petra I realizuje se rekontrukcija iz sredstava koja su dobijena od JP „Putevi Srbije“ u iznosu od 500 hiljada evra. Nakon završetka radova u ulici Kralja Petra I prelazi se u ulicu Miloša Obrenovića gde će biti završeno asfaltiranje, a u planu je i još nekoliko ulica.

Asfaltiranje Ulice Kralja Petra

„Kada su u pitanju ulice 1300 Kaplara i Kneza Lazara rešava se višegodišnji problem sa fekalnom kanalizacijom, završava se tender, potpisuje se ugovor sa JKP „Vodovod“. Vrednost tendera je oko 11 miliona dinara, a kako je to magistralni cevovod, fekalni kolektor, radi se kompletna rekonstrukcija te kanalizacione mreže“ istakao je Maksimović.