Асфалтирање централних улица у граду
12/06/2018

Асфалтирање централних улица у граду

У улици Краља Петра I изводе се радови на рехабилитацији и реконструкцији путног правца од Слануше до улице Росуље у дужини од 610 метара, а радови које изводи предузеће ЈП “Путеви Србије” вредни су око 9,5 милиона динара.

„У договору са свим јавним предузећима прегледане су комплетно водоводне линије, телекомуникације линије, струја и очекујемо да радови буду завршени у наредна два дана“ рекао је Никола Максимовић, директор ЈП “Ужице развој”.

Асфалтирање Улице Краља Петра

У улицама Милоша Обреновића, Радничкој и Краља Петра I реализује се реконтрукција из средстава која су добијена од ЈП “Путеви Србије” у износу од 500 хиљада евра. Након завршетка радова у улици Краља Петра I прелази се у улицу Милоша Обреновића где ће бити завршено асфалтирање, а у плану је и још неколико улица.

Асфалтирање Улице Краља Петра

“Када су у питању улице 1300 Каплара и Кнеза Лазара решава се вишегодишњи проблем са фекалном канализацијом, завршава се тендер, потписује се уговор са ЈКП “Водовод”. Вредност тендера је око 11 милиона динара, а како је то магистрални цевовод, фекални колектор, ради се комплетна реконструкција те канализационе мреже” истакао је Максимовић.