7. moto skup Užice 2017.
31/08/2017

7. moto skup Užice 2017.

Sedmi po redu moto skup u Užicu u organizaciji moto kluba Užice, održaće se od 01. do 03. septembra u Velikom parku. Otvaranje kampa je najvljeno za petak u 10 časova, istog dana od 18 časova organizatori spremaju srneći gulaš za sve učesnike,  dok će u 22 časa nastupiti pinkova zvezda Miloš Radovanović sa Randevu bendom. Narednog dana, u subotu, u 09:30 planirana je poseta trezorima Narednog muzeja i hidrocentrali na Gradskoj plaži, nakon čega je predviđen  doručak za sve učesnike u ribljem restoranu na plaži. Defile gradom traje od 18 do 18:30, završava se na Gradskom trgu gde će u okviru kulturno umetničkog programa  nastupiti KUD „ERA“. U večernjim satima od 22:30 je koncert Gorana i OK benda.

Boban Perišić direktor Turističke organizacije Užice je najavio manifestaciju kao izuzetno zanimljivu sa bogatim umetničkim programom i velikim brojem posetilaca iz zemlje i inostranstva:

Dragoslav Simić je u ime moto kluba Užice istakao da je razlog za pomeranje ove manifestacije sa prolećnog termina na termin krajem leta, lepše i vreme koje prati novi termin i najavio veliki broj motorista iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine ali i Turske, Italije, Nemačke…