22. седница Скупштине града Ужица: Петар Вујадиновић нови секретар Скупштине
13/04/2018

22. седница Скупштине града Ужица: Петар Вујадиновић нови секретар Скупштине

Ужице, 12. април: Градска Скупштина одлучила је, на данашњем заседању,  да се досадашњи начелник Градске управе за послове органе града, општу управу и друштвене делатности Петар Вујадиновић, именује за секретара Скупштине града Ужица. У делу кадровских решења, за директора Народног музеја именована је Славица Стефановић, дипломирани економиста, за директора ТО Ужице Данијела Ђорђевић Арсић, магистар наука међународне економије – Економске дипломатије, а у Локалном антикорупцијском форуму града Ужица,  постављени су Драгољуб Зорић, доктор књижевних наука, Матија Матовић, мајкрософт инжењер и Иван Матић, дипломирани инжењер металургије.

Ужички одборници прихватили су и годишње програме рада Туристичке организације, ТО регије Западна Србија, Дечијег одмаралишта “Златибор”, као и измене и допуне програма пословања Биоктоша, Водовода, Стана, Дубоког и Градске топлане.

Прихваћени су и годишњи извештаји о раду у прошлој години градских установа и то Музеја, Позоришта,  Библиотеке, Историјског архива, Галерије, ГКЦ-а и Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.

Усвојени су и извештај о раду Зеленог савета у прошлој години и Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта ради давања у закуп, као и одређивање надлежног органа који ће тај поступак спровести.